Koeltechniek

Een goed ontworpen, geïnstalleerde en onderhouden koelinstallatie is de basis voor een bedrijfszekere en energiezuinige installatie. Het voorkomt storingen en bevordert de continuïteit van de bedrijfsprocessen. Dit vertalen wij op het gebied van koel- en vriestechniek in een innovatief installatieconcept. Daarbij zoeken wij naar het optimale resultaat tussen toepassingsniveau, investeringsniveau en energieverbruik.

Koel en vriescellen

KlimaatNed noord levert koel- en vriescellen met of zonder koel- of vriesinstallatie. Afhankelijk van de situatie kunnen de cellen soms ook worden aangesloten op (bestaande) centrale installaties. Koel- en vriescellen zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. U bepaalt! Wij leveren uitsluitend producten van gerenommeerde leveranciers. Altijd kwaliteit, altijd goed.

Wij geven u graag advies, stuur uw gegevens via het contactformulier, dan bellen wij u voor een afspraak. Of neem meteen CONTACT op.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze activiteiten op het gebied van koel- en vriestechniek zijn:

  • koel- en vriescellen
  • ijsblokjesmachines
  • Toonbanken
  • Koelwandmeubels
  • koel- en vriesbuffetten
  • laboratorium koelers

Koeling voor Retail toepassingen

Vers doet het goed in de supermarkt, horeca en detailhandel. Vlees, groente, zuivel, gebak; zowel de omzetten als de marges zijn aantrekkelijk. Maar vers is ook kwetsbaar, het heeft een constante (lage) temperatuur nodig. U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat de waren die u aanbiedt ook voldoen aan de kwaliteitseisen van overheid en klant. KlimaatNed noord helpt u hierbij.

KlimaatNed noord voert een ruim assortiment van koel- en vriesmeubelen voor bakkers, slagers, horeca-ondernemingen en alle bedrijven en instellingen waar koeling of vriezen gewenst is. Of u nu op zoek bent naar een vitrine, saladette, koelwerkbank, gastrobuffet, koel/vrieskast, ijsblokjesmachine of buffetmeubel; wij kunnen diverse merken leveren.

Wij hebben ook een aantal gebruikte koel- en vriesmeubelen in de verkoop.