06-37039854

Over ons

Specialist in airconditioning, warmtepompen,
koeltechniek en ventilatie

Over ons

KlimaatNed Noord B.V. levert, installeert en onderhoudt klimaat- en koel technische systemen. U kunt daarbij denken aan airconditioning, warmtepompen, koel- vriescellen en ventilatiesystemen. Als koeltechnisch installatiebedrijf leveren wij een bijdrage aan een duurzame en comfortabele woon- en werkomgeving. Wij zijn werkzaam in de utiliteit en industrie, zorg, en particulier.

Ontwikkelingen in de techniek staan nooit stil. Gelukkig maar, want dit houdt ook ons scherp. We onderscheiden ons hierin door een actueel en hoog kennisniveau. Iedere dag zijn wij bezig om kennis uit te wisselen en ervaringen te delen. Onze jarenlange ervaring en kennis nemen wij mee in de voorbereiding van nieuwe uitdagingen en oplossingen.

Wij zijn pas tevreden als wij het optimale eindresultaat hebben bereikt. Volgens ons kan dat alleen als je op een professionele , betrouwbare en respectvolle wijze met elkaar samenwerkt. En dat is precies wat u van ons mag verwachten. Onze medewerkers zijn deskundig, betrokken en enthousiast.

Onze technieken

Wij leveren, installeren en onderhouden verschillende klimaat- en koel technische systemen. Lees meer over al onze technieken.