KlimaatNed

KlimaatNed noord levert, installeert en onderhoudt klimaat- en koel technische systemen. U kunt daarbij denken aan warmtepompen, koel- en vriescellen, computerkoeling, vloerkoeling en vloerverwarming, airconditioning, enzovoorts. Als koudetechnisch bedrijf leveren wij een bijdrage aan een duurzame en comfortabele woon- en werkomgeving. Wij zijn werkzaam in de utiliteit en industrie, zorg, en particulier.

Onze kennis

Ontwikkelingen in de techniek staan nooit stil. Gelukkig maar, want dit houdt ook ons scherp. We onderscheiden ons hierin door een actueel en hoog kennisniveau. Iedere dag zijn wij bezig om kennis uit te wisselen en ervaringen te delen. Onze jarenlange ervaring en kennis nemen wij mee in de voorbereiding van nieuwe uitdagingen en oplossingen.

Wat mag u van ons verwachten?

Wij zijn pas tevreden als wij het optimale eindresultaat hebben bereikt. Volgens ons kan dat alleen als je op een professionele , betrouwbare en respectvolle wijze met elkaar samenwerkt. En dat is precies wat u van ons mag verwachten. Onze medewerkers zijn deskundig, betrokken en enthousiast.

  • image
  • image
  • image
  • image

Warmtepomp Centrum

Aan de Ribeweg in Groningen hebben wij een compleet ingerichte showroom/instructie ruimte waar zowel particulieren als installateurs  informatie en uitleg krijgen over de mogelijkheid voor aanschaf van een warmtepomp die geschikt is voor uw woning dan wel kantoor